Bli målare

Bli målare

Du kanske inte har bestämt dig för vad du ska utbilda dig till? Då har jag i alla fall tänkt att jag ska prata om hur det är att jobba som målare, för det gör jag, sedan flera år här i Örebro. Jag började mina dagar på en målarfirma där fick jag lära mig grunderna inom måleri och tapetsering och sedan startade jag en egen firma. Inom måleriet finns det olika inriktningar man kan jobba med, vilket gör oss till en mycket efterfrågad yrkesgrupp. Jag har alltid varit intresserad av färg och form och när jag började läsa om måleri på internet så insåg jag att detta är riktigt kul. Det är ett kreativt yrke där man får använda sin fantasi och skapar något som andra får njuta av.

Jag har alltid gillat att måla och det är något jag tycker är kul. Förutom det så älskar jag färgerna, och det är därför jag blev målare. Jag kan inte tänka mig ett bättre jobb, och jag älskar det! Jag har aldrig tröttnat på färger eller mönster, och det finns alltid nya utmaningar. Jag uppskattar verkligen mitt jobb och jag är tacksam för att jag har haft möjligheten att jobba med detta under alla dessa år. Jag har träffat mycket intressanta människor och lärt mig mycket om deras liv och historier. Det är verkligen spännande och givande.

Jag har också märkt att många människor idag är intresserade av att förbättra sina hem.

Jag hoppas du funderar på att bli målare, det är ett yrke som ger mycket glädje och utmaningar. Du kommer aldrig att bli uttråkad, det lovar jag! Jag ska avsluta med ett citat av Pablo Picasso: Det viktigaste i livet är att alltid ha något att göra och något att drömma om. Ha det så kul med det du hittar på!

Kommentarer är stängda.