Blev som en ny människa efter massage

Blev som en ny människa efter massage

Blev som en ny människa efter massage. Jag hade aldrig upplevt något liknande förut. Kände mig avslappnad och pigg, och det var som om all stress i kroppen bara försvann. Rekommenderar verkligen denna behandling! Nu vet jag ju att det är läsare från hela Sverige här på bloggen så om du inte bor i Bollnäs som jag gör, får du söka reda på ett företag inom massage där du bor, men om du bor i Bollnäs med omnejd kan jag verkligen varmt rekommendera samma företag som jag gick till så jag stoppar in en länk till dem här i inlägget. Det är knappt jag tror att det är sant, så bra mådde jag dagarna efteråt och jag kommer att unna mig detta en gång i månaden i fortsättningen för att få lite guldkant på tillvaron. Några positiva hälsoeffekter som blir är minskad muskelspänning, förbättrat blod- och lymfflöde och ökad syreupptagningsförmåga i cellerna. Det finns många fler som man kan läsa om här på nätet om man känner för att fördjupa sig i ämnet.

Jag har haft problem med min rygg sedan många år och har varit hos flera olika kiropraktorer men jag kan verkligen säga att den här massagen var något alldeles extra. Jag fick reda på att de använder en teknik som kallas triggerpunktsbehandling och man använder sig av tryck och stretchningar på specifika punkter i musklerna för att återställa balansen i hela kroppen. Kanske ni har hört talas om detta innan, jag hade iallafall inte det. Jag är inte den som brukar skriva om sådana här personliga saker på bloggen, men jag känner mig bara tvungen att tipsa er alla andra som kanske har liknande problem – testa triggerpunktsbehandling! Jag rekommenderar verkligen detta till alla. Det är något man borde unna sig lite oftare. Tack alla för att ni läser mina inlägg!

Kommentarer är stängda.